zondag 26 november 2017

DOORNROOSJE VERKRACHTHier is duidelijk de grensoverschrijdende
 kus te zien
die ,naar later bleek,
uitmondde in verkrachting

Doornroosje is aan de beurt. Of kreeg een beurt. Je weet het niet meer met dat ME TOO gedoe. Wat moet je nog geloven. De keurige prins die Doornroosje wakker kuste  Of , zoals de erven Doornroosje geloven, verkracht en nu dus een prooi voor de me-too community.
recent grensoverschrijdend gedrag van Donald D
Over Me too gesproken Kan dat nog? Donald Duck in zijn blote reet op de voorpagina van het gelijknamige opinieweekblad? Moeten we dergelijke obsceniteiten nog tolereren voor de jonge lezertjes. Moet dat ongure stuk pluimvee niet eens een broek aan worden getrokken.
Sterker nog; moeten alle contracten en contacten met Donald D niet onmiddellijk worden verbroken, in verband met zijn seksueel  grensoverschrijdend gedrag?? Zodat er een terecht einde komt aan een seksistisch getinte carrière?


En wat te denken van wijlen Kortjakje. We moeten nu toch echt vraagtekens zetten bij haar voortdurende ziek zijn midden in de week destijds. Je gaat toch nadenken over die frequentie. Alleen midden in de week was Kortjakje ziek. Op zondag nooit.
Wat moeten wij, met me too in het achterhoofd,  hiervan denken? Wat is de rol van mijnheer pastoor hier in? Niet zo fraai vrees ik.  Want op zondag moet meneer pastoor altijd werken. Drie kerkdiensten per zondag zit je zomaar aan. Dus een wantrouwende geest denkt dan al snel: op zondag hoefde Kortjakje niets te vrezen van meneer pastoor. Dan had hij geen tijd om de kinderen tot zich te laten komen.


Volgens de nabestaanden van Kortjakje zijn er bewijzen dat  daarom meneer pastoor midden in de week Kortjakje bezocht en haar inwijdde in de gebruikelijke katholieke rituelen zoals, voor het  Gregoriaans zingen de kerk uit kruipen  om het maar netjes te zeggen.


Gister zakte er een vrouw in elkaar op straat.  Waarschijnlijk hartfalen. Twee passerende heren, renden er als een haas vandoor zonder de vrouw te reanimeren.
Later bekenden de mannen  bang te zijn geweest dat de vrouw zou bijkomen tijdens het reanimeren en dat zij dan zouden worden aangeklaagd wegens seksueel grensoverschrijdend geduw op de borsten.


Zelf heb ik een tv zender aangeklaagd wegens het uitzenden van het uitlokken van seksueel overschrijdend gedrag door het uitzenden van Victoria secreet, die jaarlijkse weerzinwekkende blote vrouwen show. Dat kan echt niet meer!
En nu we toch bezig zijn, kan er meteen, in het kader van me too, een wet komen tegen half naakte vrouwen op een catwalk?


Dank alvast!

1 opmerking:

Noodbevel Dokkum om demonstraties Kortjakje

Noodbevel Dokkum om demonstraties Kortjakje In Dokkum is zaterdag een noodbevel van kracht. Die maatregel is genomen omdat de politie in...