dinsdag 27 december 2016

Loodgieterswereld geschokt door dood van loodgietersster Wobbe Jansen

Loodgieterswereld geschokt door dood van loodgietersster Wobbe JansenEr wordt wereldwijd verslagen gereageerd op het overlijden van Wobbe Jansen. Bekende buitenlandse loodgieters en bekende Nederlanders reageren één voor één geschokt.
Wobbe Jansen is op Eerste Kerstdag 2016 overleden op 53-jarige leeftijd. Alweer verliest het jaar 2016 een grote artiest uit de loodgieterswereld.
Wij van Absurdistisch Magazine gingen social media  op om de reacties te peilen:
John Frees, loodgieter van “The English Plumber Well it’s in the kitchen” , is een van de buitenlandse prominenten die op Twitter reageert. "Het kan niet waar zijn. In 1992 werkte Wobbe op contractbasis met ons bedrijf samen.”  Ook Gary Spaceman, bekend loodgieter in Engeland, is geschokt.  Hij twitterde:’Oh No! Wobbe Jansen. RIP’
De Verenigde Loodgietersbedrijven spreekt in een tweet over 'de vloek van 2016', omdat er dit jaar zo veel beroemde en vooral geliefde loodgieters zijn overleden.
Ook In Nederland zijn er uiteraard geschokte reacties.Wim Drophuis:’Niet te geloven; Wobbe Jansen overleden.’ Verder; Eric Appelhaan: Grootste compliment dat ik op middelbare school ooit kreeg was dat ik in de verte wel wat leek op Wiebe Jansen leek..’

Superfan Bernadette (43): 'Wiebe zei, toen hij mij in zijn werkplunje passeerde, gedag, maar ik was verstijfd.' Wiebe die mij gedag zei. On-Ge-Loof-Lijk!!!

Is er ook nog positief nieuws? Jazeker:Chantal Janzen smulde erop los met Kerst. Chantal: ik kon maar aan één ding denken met Kerst: eten, eten en nog eens eten!
En daar sluiten wij, van Absurdistisch Magazine ons graag bij aan, ondanks dat het kotsen ons nader staat dan het eten!


Dit was T.U.I.G. van der Riggel
voor Absurdistisch Magazine

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Noodbevel Dokkum om demonstraties Kortjakje

Noodbevel Dokkum om demonstraties Kortjakje In Dokkum is zaterdag een noodbevel van kracht. Die maatregel is genomen omdat de politie in...