donderdag 12 oktober 2017

Vaticaanse top-kardinaal en voormalig Aars-Bisschop vraagt asiel aan in Disneyland..

Vaticaanse top-kardinaal en voormalig Aars-Bisschop vraagt asiel aan in Disneyland

ROME-TERMUNTERZIJL – De Vaticaanse Kardinaal George P., heeft politiek asiel aangevraagd in Disneyland. Dat bevestigde de Disneyse woordvoerder van Buitenlandse Zaken Pinokkio.
George P  ontvluchtte vrijdag het Vaticaan .
Inj 2016  werd hij , als Aars-Bisschop van Melbourne,  in verband  gebracht met ontucht met jongens op een internaat.Nadat intussen de grond onder zijn voeten te heet werd, vluchtte hij in paniek naar het voormalige Sodom&Gomorra..
Hoewel hij oorspronkelijk met open armen werd ontvangen in het voormalige Sodom&Gomorra, bleken ook daar al snel onlusten uit te breken rondom de verguisde Aars-Bisschop.


Ook probeerde hij asiel aan te vragen in de Anale driehoek , gevormd door de Vlaamse Steden Kontich, Aartselaar en Reet maar dat plan werd getorpedeerd door de politiek correcte beweging SRK (Stop Religieuze Kontlikkers.)


De Anale Driehoek  besliste dan ook gisteravond om Aars-bisschop George P de deur te wijzen. Aangezien verschillende van zijn familieleden zich op het moment van zijn vlucht in Disneyland bevonden, besloot George P. daar eveneens aan te kloppen.

Aars-Bisschop George P en zijn familie onderhouden al jarenlang nauwe banden met dictator en-viespeuk-zonder broek-voor-het leven; Donald Fuck van Disneyland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Noodbevel Dokkum om demonstraties Kortjakje

Noodbevel Dokkum om demonstraties Kortjakje In Dokkum is zaterdag een noodbevel van kracht. Die maatregel is genomen omdat de politie in...