woensdag 26 oktober 2016

T.U.I.G van der Riggel's Showboulevard

Bisschoppen van Nederland zijn massaal de straat op gegaan om te protesteren tegen foto’s van Sinterklaas met een kind op schoot: Daarnaast willen zij een verbod op kinderen op Sinterklaas ’schoot in openbare ruimtes zoals scholen.



Bisschop Eric Kleinmaarfijn (87) ‘voor ons zijn dat soort foto’s van Sinterklaas met een kind op schoot heel erg confronterend. Ik bedoel wij als katholieke dienaren van God zijn toch al kwetsbaar op dat “gebied”
Bisschop Theo Loog ( 89) ‘Tja, wij zijn een paar jaar geleden, geheel onterecht overigens, flink hard aangepakt door de media over onze vermeende eh  kinderconsuptie in de jaren veertig en vijftig. Dan is het toch wel sneu te constateren dat er nu helemaal niet wordt gerept over die , mag  ik dat zeggen?, smerige beelden van de Sint met kind op schoot van tegenwoordig.

Bisschop: Ben Geloofthetzelf (93): Wij als bisschoppen zijn meer dan alleen maar kindervriendjes. Wij willen nu eindelijk eens af van die misplaatste en verkeerde ideeën die mensen over ons hebben. En  handelingen van de Sint als deze, doet daar geen goed aan!’

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Noodbevel Dokkum om demonstraties Kortjakje

Noodbevel Dokkum om demonstraties Kortjakje In Dokkum is zaterdag een noodbevel van kracht. Die maatregel is genomen omdat de politie in...