zaterdag 8 april 2017

Kruidvat verkoopt per ongeluk kleurboek met Paus met een condoom op zijn hoofd

Kruidvat verkoopt per ongeluk kleurboek met Paus met een condoom op zijn hoofd

Ophef bij Seksueel hervormde Katholieke gelovigen

Kruidvat heeft per ongeluk een kleurboek verkocht met daarin een kleurplaat van de vorige Paus die een condoom als hoofddeksel hanteert. In de orthodoxe katholieke kringen is dat overigens een volledig ingeburgerd en geaccepteerd gebruik .
Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker:’Het is een publiek geheim dat het katholieken verboden is om een condoom te gebruiken bij het bedrijven van de liefdesdaad. De kinderstroom moet namelijk onverminderd op gang blijven. Veel kardinalen en bisschoppen van de oude stempel hanteren dit gebruik, om redenen die enkele jaren geleden duidelijk werden.
Tot het bekend worden van seksueel misbruik van kinderen in de Rooms-Katholieke kerk, droeg de Paus deze condoom om duidelijk te maken dat de regel om niet de liefde te bedrijven met een condoom nog steeds van kracht was. Een condoom om het geslachtsdeel werd/wordt in de Katholieke kerk gelijkgesteld met een doodzonde. Om dit niet steeds in een preek  te moeten benadrukken ,droeg de Paus deze regel, naderhand uit door het stilzwijgend dragen van een condoom als hoofddeksel.
Kruidvat heeft inmiddels haar verontschuldigingen aangeboden. “We begrijpen dat dit afschuwelijk is voor seksueel hervormde katholieke gelovigen.. Het kleurboek is gemaakt op de Noord-as van de Zuidpool .Daar ligt een condoom dragende Paus  niet zo gevoelig als bij bepaalde seksueel hervormde katholieken hier. Wij hadden dit twee keer moeten checken.”
Dit was T.U.I.G. van der Riggel
Voor Absurdistisch Magazine Edition IT

1 opmerking:

  1. Jawel, het is eeuwen bekend dat de naam 'kruistochten' nu in een geheel ander daglicht komt te staan. Een kruistoch moet vrij van ongerief blijven en zo is de ontwikkeling van het condoom razendsnel tot stand gekomen. Razendsnel? Ook dat kan met 'Ja' worden beantwoord na een jarenlang onderzoek door het O.I.L.( 1955)die - via opgravingen naar skeletten van paarden en hun berijders opmerkelijk zaken aan een DNA onderzoek heeft onderworpen en via isotopen metingen tot een conclusie kwam waar heden ten dage het gezegde ' daar lusten de honden geen brood van' haar oorsprong heeft gevonden. Honden kunnen nu eenmaal geen kruisvaarders dragen. Paarden wel! De condoom sporen op de schedels van kruisvaarders bewijst dat het gebruik van de condoom (toen gemaakt van een balletje van gevlochten gras geen effect had op de erectie van deze kruisvaarders en de met hen meegereisde zelf benoemde kerkvorsten). Het gevolg een schare nakomelingen die door het religievirus nooit meer in staat werden normaal te kunnen denken en het condoom niet wilden gebruiken. Reden; er zou geen onbevlekte ontvangenis van maria hebben kunnen plaatsvinden. Dus, geen condoom om de lul en het zaad blijven verspreiden in de overzeese gebiedsdelen waar de volgelngen lekker hun gang konden gaan met de kinderen die moesten leren wat nu een anale penetratie is, een orale verwennerij en dat met een beloning van 234 wees gegroetjes. Zo, ook de vele ingelijste en op de muren van vele kerken kerken geplakte kleurplaten waar als je zorgvuldig kijkt de vele lulhannessen een bollende jurk laten zien. Wat daaronder zit laat zich niet meer raden,want dat had ook zo maar een knielende volgeling kunnen zijn die met een mond vol niet meer kan protesteren. Dus, de condoom is en blijft verboden.. het zaad moet over de akkers, pardon in de monden en andere lichaamsopeningen blijven binnenstromen. De internationale vereniging CFRP; Condoms For Religeous Persons, protesteert al eeuwen lang als don quichottes als tegen de molens van het geloof.

    BeantwoordenVerwijderen

Noodbevel Dokkum om demonstraties Kortjakje

Noodbevel Dokkum om demonstraties Kortjakje In Dokkum is zaterdag een noodbevel van kracht. Die maatregel is genomen omdat de politie in...