vrijdag 9 juni 2017

Pastoor pakt Huishoudster!!

Geestelijke vergrijpt zich aan meerderjarige


Termunterzijl- In het Groningse Termunterzijl heeft pastoor Salaud van der L. zich gisterochtend vergrepen aan zijn huishoudster van 64 jaar. Wat de man bezielde om iemand aan te randen die al lang seksueel meerderjarig is, blijft voorlopig een raadsel.
Salaud van der L, en huishoudster Poppelien Bovenop (64)
tijdens het optekenen van de biechtgeheimen, vlak voor de
aanranding.
Volgens justitie verklaarde de huishoudster, Poppelien Bovenop,  dit nooit gedacht te hebben. Zij ging er terecht van uit dat geestelijken zich uitsluitend vergrijpen aan kleine jongetjes of meisjes.
Poppelien:’“Ik deed alles voor pastoor Salaud. Zelfs die taken waarbij ik mij moest bukken, zoals het wieden van onkruid en het oprapen van verspreid op de grond rondslingerende pornografische gebedenboeken”.
Volgens justitie zou ze zich ook volstrekt op haar gemak hebben gevoeld omdat ze “nu eenmaal van het vrouwelijke en minder in trek zijnde,  geslacht is”. Aan dat valse gevoel van veiligheid maakte de clericus deze dinsdag dus een abrupt einde door haar op de keukenvloer te duwen en brutaalweg, al weesgegroetjes biddend, de penitratie in te zetten om deze vervolgens af te ronden met een urgent in de mond rondspoeldende penitentie.
Door het incident, en meer is het niet, volgens Bisschop Jesuus Erección van de Kerk der laatste pedófilo’s, waarschuwt Justitie,  bij monde van Hoofdofficier, Rapido Vlugvankind, nu ook alle andere meerderjarige burgers op om waakzaam te blijven in de buurt van geestelijken.
Bisschop Erección: ‘nogmaals, dit is een incident.Meerderjarige burgers hoeven zich echt geen zorgen te maken. Voor de meeste van onze hooggeachte broeders en zusters in klooster en kerk is een leeftijd boven de veertien toch echt niet interessant genoeg..

Waarvan akte..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Noodbevel Dokkum om demonstraties Kortjakje

Noodbevel Dokkum om demonstraties Kortjakje In Dokkum is zaterdag een noodbevel van kracht. Die maatregel is genomen omdat de politie in...