dinsdag 6 juni 2017

Uit studie van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker blijkt: stoppen met roken is niet alleen bijzonder onaangenaam, het is ook volstrekt nutteloos

Uit studie van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker blijkt: stoppen met roken is niet alleen bijzonder onaangenaam, het is ook volstrekt nutteloos..


Termunterzijl: Iedereen weet dat roken ongezond is. Stoppen zou de kans op hart- en vaatziekten en allerlei kankers dan ook drastisch verminderen. Nieuw onderzoek toont echter aan dat de slechte gewoonte al vanaf de eerste sigaret onherroepelijke schade toebrengt aan het lichaam en de kiem legt voor latere tumoren, wat de voordelen van stoppen de facto tot nul herleidt.


Prof.Dr.Mr.Ir. R.Leijdecker (1955)


Een nieuw onderzoek van Prof. Dr.Mr.Ir. R. Leijdecker (1955), heeft in opdracht van de anti tabakslobby een representatief staal van twaalf rokers onderzocht. Daaruit bleek, naast ondere andere het feit dat een kwartier lang naar een pakje staren al kan uitmonden in letsels aan het netvlies, dat je vanaf je eerste trekje de Sjaak bent. “Het inhalaat, dat onder andere bestaat uit polycyclische aromatische koolwaterstoffen, kan al een kwartier na het roken genetische veranderingen teweegbrengen die kanker in de hand kunnen werken”, verheldert onderzoeker R. Leijdecker van het O.I.L Onderzoek Instituut Leijdecker.
Leijdecker: “Stoppen met roken is dus irrelevant, aangezien je toch onmiddellijk en onherroepelijk de sigaar, excusez le mot,  bent.”

De teleurgestelde ex-roker, Appie van den Krommenweide (79) urinoir designer  en loco-secretaris van de Grote Zaadlozerijshow te Termunterzijl : “Had ik dit geweten, dan was ik nondeju nooit gestopt met roken. Twintig jaar geleden heb ik op aanraden van mijn arts de sigaretten radicaal vaarwel gezegd.  Trillend en zwetend heb ik daarna elke dag zo hard gehunkerd naar de nicotine dat ik er fysiek pijn van had. Om nog maar te zwijgen van de mentale pijn. Die  frustratie die ik na elke maaltijd te verwerken kreeg. En wat heeft het mij nu opgeleverd?”, puft van den Krommenweide terwijl hij zijn dertiende sigaret van het interview aansteekt. “Nul komma nul! Eigenlijk zijn het twintig verloren jaren geweest. Maar ik ben gestopt met stoppen: baat het niet, dan schaadt het niet. ”

Eerder zorgde een onafhankelijk onderzoek van Prof. Leijdecker nog voor ophef, toen bleek dat ook 100 procent van de niet-rokers vroeg of laat sterven.

Na het recente onderzoek van het O.I.L Onderzoeks Instituut Leijdecker, komt het resultaat  van Leijdeckert’s onafhankelijke onderzoek nu toch wel in een heel ander daglicht te staan...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Noodbevel Dokkum om demonstraties Kortjakje

Noodbevel Dokkum om demonstraties Kortjakje In Dokkum is zaterdag een noodbevel van kracht. Die maatregel is genomen omdat de politie in...