zaterdag 5 november 2016

Heel Nederland neukt ..


In navolging van het o zo populaire programma ‘Heel Nederland bakt’, is RTL 7.5 (méér voor mannen!!!!) begonnen met de uitzending van Heel Nederland Neukt, onder leiding van hostess Goedele Likeens en Neuk veteraan Kaat Ballen.
In deze, ja hoe moet ik het noemen? reality Life show? Ja, laten we het zo noemen, worden de deelnemers aan de clitoris gevoeld over hun kennis over neuken.
Eigenlijk is dit programma een mix tussen heel Holland bakt en expeditie Robinson, maar dat terzijde.

In de eerste uitzending werden de volgende opdrachten gegeven:

Neuken met 7 korte stoten en 1 lange stoot.

Ga langzaam en sensueel bij iemand naar binnen, maakt niet uit wie, waarna je begint te neuken met hele korte bewegingen. Deze korte bewegingen zal je penis extra stimuleren want je glijdt met je eikel steeds langs de plek waar de doorgang het smalst is.Ga hiermee door tot je 7 korte stoten hebt gemaakt. Daarna maak je een diepe stoot. Ga beslist niet rammen.
De twaalf deelnemers en deelneemsters mogen gebruik maken van facebook; hét pornografische drijfhout bij uitstek.

Opdracht twee :

Blijf boven een vagina hangen, en stoot dan door als een adelaar die een vluchtend konijntje vangt.

Degene die bij de vorige opdracht laatste werden krijgen hier de kans zich te revancheren. Zij moeten, gekleed in konijnenpak op een andere deelnemer jagen en zo snel mogelijk overmeesteren en in de kont neuken. Dit levert 69 punten op. De verliezers worden gedwongen verkleed als skeletten een pot te neuken in een zinken dakgoot. Eerst dient er een pot gevangen te worden uiteraard.

Het format werd o.a. geprobeerd te verkopen aan Syrië , maar daar bleken te weinig mannelijke deelnemers voorhanden te zijn.
Op de vraag van onze redactie of de makers niet bekend waren met feit dat in Syrië een bloedige oorlog woedt en dat de mensen daar wel andere dingen aan hun hoofd hebben dan programma’s als heel Nederland Neukt, Heel Nederland bakt of Expeditie Robinson, was de reactie: “Watte?’


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Noodbevel Dokkum om demonstraties Kortjakje

Noodbevel Dokkum om demonstraties Kortjakje In Dokkum is zaterdag een noodbevel van kracht. Die maatregel is genomen omdat de politie in...