maandag 28 november 2016

Partij van de Gewone man (PVDGM)

PVV-leider Geert Wilders noemt het verwijt van “Partij van de gewone man” (PVDGM)-politicus Jan van der Jansen dat de PVV heeft meegewerkt aan het tegenwerken van racisme "absurd".

Links:Partij van de Gewone Man voorman Jan van der Jansen
Tegenover "Het Absurdistisch magazine" vanTUIG van der Riggel. nl zegt hij dat "de strijd tegen gelijkwaardigheid en voor racisme en discriminatie in de genen van de PVV zit". "Niet alleen in woord maar ook in daad, zo laten vele voorbeelden, zoals advocaat Hiddema en vele anderen ook zien."

Jan van der Jansen deed de uitspraken  zondagmiddag in het Termuntenzijlse Dorpshuis, waar hij door meerdere interviewers werd ondervraagd.

Toekijken

"De PVV heeft staan toekijken toen racistische sentimenten tegen gewerkt werden", verklaarde van der Jansen.  Van der Jansen vindt dat de PVV de afgelopen drie jaar is meegegaan in de verlinksing van het debat.
Als voorbeeld noemde van der Jansen een racistische filmpje dat een man, afgelopen week, wilde plaatsen op twitter en facebook. Dat werd net op tijd verijdeld door de overheid.. Volgens de politicus had de maker het betreffende filmpje dertig jaar geleden vrijwel zeker wél gemaakt.

Jammer

Wilders vindt het "jammer dat van der Jansen in zijn gerechtvaardigde strijd juist de bondgenoten van zich af probeert te duwen. Als dat de strategie van De Gewone Man Partij is, betreur ik dat zeer."

1 opmerking:

  1. Mijn ogen blijven niet kleven maar vliegen naar daar waar de lichtjes spetteren...

    BeantwoordenVerwijderen

Noodbevel Dokkum om demonstraties Kortjakje

Noodbevel Dokkum om demonstraties Kortjakje In Dokkum is zaterdag een noodbevel van kracht. Die maatregel is genomen omdat de politie in...