zaterdag 14 januari 2017

‘Trump vermoedelijk binnen 18 maanden een strop en Medal of Horror’, zegt deskundige ,Prof. Dr.Mr.Ir.R.Leijdecker

‘Trump vermoedelijk binnen 18 maanden een strop en Medal of Horror’, zegt deskundige ,Prof. Dr.Mr.Ir.R.Leijdecker



Links, boven en beneden: Prof.dr.mr.ir.R.Leijdecker






Het gaat niet lang duren met Donald Trump, voorspelt Prof.dr.mr.ir.R.Leijdecker , Amerika-deskundige van het O.I.L. Onderzoeksinstituut Leijdecker,

Leijdecker voorspelt dat Trump zich steeds belachelijker en gehater zal maken en dat zijn eigen partij  een reden zal zoeken en vinden om zich van hem te ontdoen, omdat zijn wangedrag afstraalt op de partij en daarmee de vertegenwoordigers van die partij onverkiesbaar zal maken. Zij zullen kiezen voor hun eigen belang. Een impeachment , zo niet erger, ligt op de loer.


Leijdecker: ‘bijna alle potentieel kabinetsleden nemen al afstand van de standpunten van The Donald. Dat zal allemaal nog veel sneller gebeuren als er een ‘smoking gun’ van Russische blackmail of seksueel wangedrag opduikt.
Dan gaat de Donald op voor spionage en wacht hem een strop om z’n nek met postuum een medal of horror. Dan is de optie impeachment ineens een vervlogen utopie geworden.
Op onze vraag aan Leijdecker of hij niet weet dat de doodstraf door de strop niet meer voorkomt in Amerika, antwoordde de Professor:’ik voorspel dat deze manier van uitvoering van de doodstraf eenmalig zal worden ingevoerd om Mexicanen, Indianen en Chinezen tegemoet te komen. Deze hechten namelijk veel waarde aan deze manier van recht doen.’


Bij Engelse bookmakers kan je al wedden op de kans op impeachment voor Trump, voor een Medal of Horror of om de strop om z’n nek.
TV zenders zijn al druk doende necrologieën samen te stellen. Daarnaast worden er voor-en nabeschouwingen voorbereid en worden politieke analisten en Amerika deskundigen als Leijdecker en van Rossem ingevlogen voor hun commentaar. Zelfs deelname van analisten van het Ziedeklepelhangendael instituut kan niet worden uitgesloten.

Dit was T.U.I.G van der Riggel
voor Absurdistisch Magazine Edition IT

1 opmerking:

Noodbevel Dokkum om demonstraties Kortjakje

Noodbevel Dokkum om demonstraties Kortjakje In Dokkum is zaterdag een noodbevel van kracht. Die maatregel is genomen omdat de politie in...