vrijdag 20 januari 2017

We houden van huilende mannen. RTL4 komt met nieuwe talentenjacht “The Tear of Holland”

We houden van huilende mannen. RTL4 komt met nieuwe talentenjacht “The Tear of Holland”


Filmpjes van huilende mannen zijn ontzettend populair. Op de website Reddit is er zelfs een speciale sectie voor opgericht: Happy Crying Dads.

In Termunterzijl worden er zelfs wedstrijden georganiseerd wie de beste en meest indringend een huilende man op  film kan vastleggen.
Loco burgemeester Henk Konijnenpuree (33) speelgoed tycoon en tevens waarnemend-waarnemend loco-burgemeester van Termunterzijl:’wij vinden dit een goed initiatief dat bijdraagt aan de milieueffectrapportage  dat zeer zeker een ombuiging teweeg zal brengen in de publiek-private samenwerkingsconstructies ‘

Appie van den Krommenweide (79) urinoir designer  en loco-secretaris van de Grote Zaadlozerijshow te Termunterzijl: ‘Hou effe op zeg! Het  is hier al zo erg geworden dat de oude mannen hier van de straat worden gehaald om in een film te huilen! Nee, ik zweer het. Bejaarde mannen worden zelfs met schepnetten achterna gezeten in verzorgingshuizen om gedwongen te huilen in die achterlijke films.

Zelf werd ik ook opgejaagd. Eerst werd mij 1000 euro per traan aangeboden en toen ik daar niet op in ging, haalde er iemand een stroomstootwapen over mijn arm. Gelukkig kon ik net uit het open raam springen,’aldus een geëmotioneerde Appie van den Krommenweide.

Wij van Absurdistisch Magazine Edition IT gingen op onderzoek uit en wij kwamen erachter dat huilende mannen op films, hot zijn. Het grote geld gaat zich er nu mee bemoeien en er is een complete huilende mannen industrie ontstaan. RTL 4 heeft intussen een nieuw format bedacht voor een talentenjacht, met als werktitel: “The Tear of Holland”

Dit was T.U.I.G. van der Riggel
voor Absurdistisch Magazine Edition IT

vanuit Termunterzijl

2 opmerkingen:

  1. Om te huilen! De huil kandidaten moeten eerst en ieder voor zich wie het snels 1500 uien kan schillen. Niet pellen! Raadslid van de lokale IFE (Idiots For Ever) met 2 zetels zijn huilend opgestapt en in tranen vertrokken naar de lokale levertraan onderneming waar ze beiden een tob functie mogen bekleden op de afdeling traantrekken. Van zaken laat ik geen traan.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geraldine van de Woeligebaren (voorheen Gerrie, 56, omhoog gevallen): ‘Ik ben getrouwd met zo’n jankerd. Op een gegeven moment leek verhuizen nog de enige oplossing. Wat zeg ik, verhuizen? Verdreven door het dagelijkse tranendal van je bloedeigen kerel, dat dekt de lading meer. Kun je het je voorstellen? Verjaagd uit Termunterzijl-Oost omdat de buren depressief werden van de huilbuien van Jacques (voorheen Sjaak, 89, eveneens omhoog gevallen). Jacques geniet al enige jaren van zijn pensioen, onverdiend maar toch. Slijt zijn dagen, het liefst omringd door geraniums (want Afrikaantjes wordt ‘ie te vrolijk van), met het draaien van tranentrekkers. Toen de buren het niet meer trokken en met een spandoek voor het raam stonden waarop stond ‘Sjaak rot op met je gedrein’ was voor mij de maat vol. Maar je blijft toch houden van zo’n man hè. Gelukkig konden we terecht in Schubbekutterveen. Daar houdt niemand het droog en valt Jacques nu lekker in het pulletje. Binnenkort komen ze filmen. Voor op tv. Voor we d’r erg in hebben zijn we BN’er tegen wil en dank. Dan klinkt Geraldine & Jacques toch een stuk beter dan Gerrie & Sjaak, ja toch! Maar het blijft huilen met de pet op hoor, ook in Schubbekutterveen. Om te janken toch zo’n verhaal.’

    BeantwoordenVerwijderen

Noodbevel Dokkum om demonstraties Kortjakje

Noodbevel Dokkum om demonstraties Kortjakje In Dokkum is zaterdag een noodbevel van kracht. Die maatregel is genomen omdat de politie in...