vrijdag 17 februari 2017

Deze artiesten had Pinkpop kunnen boeken voor het bedrag voor Bieber

Deze artiesten had Pinkpop kunnen boeken voor het bedrag voor Bieber
Justin Bieber komt naar Nederland. De zanger komt optreden op Pinkpop. Daar heeft het festival ongeveer een miljoen voor moeten neerleggen. Is Bieber dat geld wel waard? Het is een flink bedrag, waar ze ook een heleboel andere artiesten voor hadden kunnen boeken.
Met de bekendmaking van Justin Bieber in de line-up van het bekende festival, maken ze duidelijk dat ze ook een andere doelgroep aan willen spreken. Van de prijs die de organisatie alleen voor Justin Bieber heeft betaald, hadden ze namelijk  De 3 JS’s samen met Rob de Nijs, Frans Duijts, Frans Bauer, Dries Roelvink, Ben Cramer, Vader Abraham, al dan niet met de 7 rovers, Wolter Kroes, Maan, Ster, en Thomas Berge kunnen betalen. Dus al deze artiesten voor ongeveer hetzelfde bedrag als de Canadese popzanger.

Meer dan een miljoen

Voor het bedrag voor Bieber had Pinkpop ook  Henny Huisman, Dennie Christian, Kabouter Plop, K3 Willeke Alberti, Heintje, Heino, Roy Black op het podium kunnen zetten.  Zelfs Elvis was vast wel bereid geweest even uit de Hemel over te komen naar PinkPop voor een deel van dat bedrag.
Wij vroegen Prof.dr.mr.ir.R.Leijdecker, dure artiesten deskundige van het O.I.L Onderzoeksinstituut Leijdecker, voor welke artiest hij bereid zou zijn 1of meerdere miljoenen te betalen om naar PinkPop te komen:
Leijdecker: ‘Mijn lievelingszanger is nog altijd Ralf Mackenbach, achterneef van Ralf Sebastiaanbach. Ik vind dat Pinkpop alles uit de kast moet halen, van mijn part 10 miljoen, om deze topper, waar je altijd de urgentie ziet om, ondanks zijn vergevorderde agressieve variant van een  ad libs aandoening waardoor zijn mond op pruilen staat,  en de noodzaak om ondanks zijn chronische hoge nood….’
Dank u wel Prof.dr.mr.ir.R.Leijdecker…

Dit was T.U.I.G van der Riggel
voor Absurdistisch Magazine Edition IT

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Noodbevel Dokkum om demonstraties Kortjakje

Noodbevel Dokkum om demonstraties Kortjakje In Dokkum is zaterdag een noodbevel van kracht. Die maatregel is genomen omdat de politie in...