zaterdag 25 februari 2017

Dolle automobilist op kermis wint twee teddyberen en goudvis..

Dolle automobilist op kermis wint twee teddyberen en goudvis..

'Termunterzijl– De politie heeft gisteravond een 94-jarige man uit Termunterzijl opgepakt. De man was, in zijn auto,  wild om zich heen aan het racen op de drukke kermis van Termunterzijl. Daarbij raakten gelukkig geen onschuldige kermisgangers gewond, maar er sneuvelden wel een tiental kraampjes en niet ter zake doende items  als de waarnemend-waarnemend-loco burgemeester Henk Konijnenpuree (33) en de plaatselijke wethouder Pietman van der Billenpeper (49) .


Hersenletsel kon in beide gevallen al snel worden uitgesloten nadat, na opening van de schedels, uitsluitend zand werd aangetroffen.Wat de man bezield heeft was lang nog niet duidelijk.
Naar later bleek heeft de automobilist  een kort geding aangespannen tegen de eigenaar van de Botsauto’s omdat hij minstens tien minuten moest wachten voordat er een botsautootje voor hem vrij kwam.


Naar zijn zeggen, had hij geen tijd om zo lang te wachten waarna hij tot zijn, zoals hij het noemde, “best wel creatieve daad”, overging.
De eigenaar van de botsautootjes intussen heeft, om de zaak in der minne te schikken, de man voor de keuze gesteld: twee gratis teddyberen en een goudvis, of een piratenvlag en een mini-stereoketen als genoegdoening.


Dit was T.U.I.G. van der Riggel
voor Absurdistisch Magazine Edition IT
vanuit Termunterzijl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Noodbevel Dokkum om demonstraties Kortjakje

Noodbevel Dokkum om demonstraties Kortjakje In Dokkum is zaterdag een noodbevel van kracht. Die maatregel is genomen omdat de politie in...