maandag 27 februari 2017

Ego Donald Trump schuift vandaag voor de zon..

Ego Donald Trump schuift vandaag voor de zonTermunterzijl – Vandaag schuift het ego van Donald Trump voor de zon. Het feest begint om 09.28 uur, waarna het ego van de Amerikaanse President langzaam zal opblazen tot het de zon maximaal bedekt om 10.35 uur. Om 11.46 uur zou alles voorbij moeten zijn.
Door een speling van het lot is het ego van Trump ongeveer 400 keer kleiner dan de zon, maar omdat de zon ook 400 keer verder van de aarde staat dan het ego van de Amerikaanse engerd kan het de zon volledig bedekken. Als de omstandigheden optimaal zijn komt een aanzienlijk deel van de wereldbevolking dan in de schaduw van Donald Trump te staan, wat zijn ego nog verder kan opblazen.
Prof.mr.ir. R. Leijdecker, (1955) van het - onderzoeksinstituut O.I.L waarschuwt om niet rechtstreeks naar het ego van Trump te kijken. “Wil je het ego van Trump op een veilige manier ontdekken, doe dat dan via de ongevaarlijke, melige tweets op twitter waarin het zichzelf prijsgeeft.”
Volgens weerman Piet Paulusma mogen we desondanks niet vergeten te genieten van het fenomeen. “Een zonsverduistering door het ego van Donald Trump komt maar heel zelden voor. De omstandigheden moeten optimaal zijn om het ego voldoende op te blazen, en dat was dit keer het geval: hij werd zomaar, zonder enige waarschuwing vooraf, President van Amerika, werd zomaar wereldnieuws en genereerde voldoende airplay van zijn onbeschofte uitspraken. Daarnaast gaf hij aanleiding tot een aantal fake-interviews in de nep-kranten die in een vortex rond de navel van de President bleven cirkelen.”
Als wij ooit weer zo’n fenomeen willen meemaken zal er over vier jaar weer massaal op Trump gestemd moeten worden. Alleen dan zal zijn ego wederom de zon verduisteren. .
“Het is dus wachten op de her-verkiezing van Trump voor een nieuwe zonsverduistering. Zo niet dan zal mogelijk deze generatie een dergelijke zonsverduistering niet eens meer meemaken, aldus Prof. Mr. Ing. Leijdecker.


Dit was T.U.I.G van der Riggel
voor Absurdistisch Magazine Edition IT

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Noodbevel Dokkum om demonstraties Kortjakje

Noodbevel Dokkum om demonstraties Kortjakje In Dokkum is zaterdag een noodbevel van kracht. Die maatregel is genomen omdat de politie in...