donderdag 23 februari 2017

NASA maakt belangrijke ontdekking over planeten bekend..

NASA maakt belangrijke ontdekking over planeten bekend

Om 19.00 uur hield NASA een persconferentie waarin ze een nieuwe ontdekking bekend maakten. Het nieuws gaat over planeten die niet om onze zon, maar om andere sterren draaien.
De nieuwe ontdekking van NASA doet heel veel stof opwaaien. Geschokt zitten mensen overal ter wereld aan hun beeldscherm gekluisterd.

Wij vroegen Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut naar zijn mening. Leijdecker:’ Ja, niemand zag het aankomen. Ineens weten wij nu dat er planeten om een zon draaien ergens ver weg in het heelal. Maar er is meer! NASA laat namelijk het belangrijkste resultaat van hun ontdekking niet zien. Wat NASA namelijk niet laat zien is dat die planeten allemaal plat zijn in tegenstelling tot de aarde die zoals u wellicht wel weet, kogelrond is.
Wij vragen aan Leijdecker waarom die planeten plat zijn.
Leijdecker;’ daar heb ik wel een theorie over. Dat  komt omdat de mensen op die planeten bijna zeker in de middeleeuwen leven. Denk maar eens terug aan hoe dat bij ons ging in de Middeleeuwen. Iedereen dacht toen toch ook dat de aarde plat was? Zo zal het daar ook wel gaan. Het is gewoon een universele ontwikkeling.

Dus u denkt dat over een paar jaar die planeten rond zijn omdat iemand dat ineens ontdekt?
Leijdecker:’ Inderdaad! Ontwikkeling en evolutie zijn universeel. Overal gebeurt hetzelfde.

Voor alle zekerheid vragen wij de mening van het Vaticaan die toch alles weten over hemelse producten: En het Vaticaan bevestigt bij monde van woordvoerder, Kardinaal van der Kindjes (103) ‘Eh  wat Prof. Leijdecker poneert, klopt als een bus want Leijdecker is heiliger dan de Paus.’

Dit was T.U.I.G van der Riggel
voor Absurdistisch Magazine Edition IT

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Noodbevel Dokkum om demonstraties Kortjakje

Noodbevel Dokkum om demonstraties Kortjakje In Dokkum is zaterdag een noodbevel van kracht. Die maatregel is genomen omdat de politie in...