zondag 26 februari 2017

Make Henk Krols again!! Een column van NUMMER 22

Uit onderzoek van ons - inmiddels zeer bekend - onderzoek instituut O.I.L. (1955) onder leiding van de nog altijd fris ogende prof.dr.m.r.ir. R. Leijdecker, naar de  plannen van 50+ en de verlaging van de pensioen leeftijd naar 65, zijn de resultaten schokkend.  

Henk K. de leider van deze partij liegt er van alles bij. Dat liegen betreft niet alleen  zijn berekeningen op een chinees telraam en op een lineaal, maar zijn eigen inkomsten die hij aanvult met het invullen van belastingaangiften van reeds lang overleden personen. Daarnaast kan hij op 2 handen niet tot 10 tellen en heeft het grot bezoeken als grootste hobby. Laatst schrokken de toeristen in de grotten van Remouchamps toen Henk uit het donker tevoorschijn kwam en begon te oreren over hel en verdoemmenis. gay kranten, personeel pensioen verduisteringen en daarbij zijn tokus uit de broek haalde en aan een toerist van het mannelijk geslacht vroeg' Zeg, jij daar, wil je mij nu en wel direct even zuigen!" . 

De toerist deed dit graag, want wie krijgt er als mongool nu de kans te zuigen aan de tokus van een andere mongool. Niemand toch, nou dan.  Henk kwam gillend klaar en zijn klaarkomen werd een galmende beweging waarna de grot langzaam instortte. Het gerucht gaat dat de flikken en federalen een diepgravend holistsich onderzoek aan het uitvoeren zijn geholpen door Sneetje Grot ( 95) de ook zeer bekende frietkot eigenaresse aan de baan naar Breda. ' Mayonaise, mayonaise' murmelt Sneetje Grot. het is allemaal mayonaise. Sneetje Grot lijdt aan de ziekte van Friture de Tourette.  Zo gaan die dingen en dat is allemaal de schuld van oetlul Henk Krol.

Dat is een feit en geen nepnieuws! Let's make Henk Krol Krols again!, toch?

Dit was NUMMER 22
voor ABSURDISTISCH MAGAZINE EDITION IT

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Noodbevel Dokkum om demonstraties Kortjakje

Noodbevel Dokkum om demonstraties Kortjakje In Dokkum is zaterdag een noodbevel van kracht. Die maatregel is genomen omdat de politie in...