dinsdag 20 december 2016

ELITE TALKSHOWS OP KERSTRECES....Business as usualDan zit ik net, nietsvermoedend, te kijken naar een natuurfilm over de hiërarchie in de duivenwereld, toegegeven half in slaap, word ik vervolgens opgeschrikt door zogenaamd “breaking news”  Extra nieuwsuitzending kan uiteraard niet meer. Te Nederlands en daar doen wij niet meer aan. Mensen “shinen” tegenwoordig. En “downloaden”  We hebben een ”deal”, wij “checken” onze “mail” en je leeft voor je “target” Zoiets. Gooi maar in mijn “cap” Je accepteert het. Wat moet je anders..


Anyway; breaking news dus. Een zwaar gestoorde idioot schiet “live” voor een de tv de Russische Ambassadeur in Turkije dood. Even later , ik krijg niet eens de tijd om de nabeschouwing te analyseren, een “truck”  die op het publiek van een kerstmarkt in Berlijn inrijdt. Negen doden en God weet  hoeveel gewonden.


Allemaal te verschrikkelijk voor woorden maar de elite van  “talkshow”-Nederland laat het afweten. De zwarte Pieten discussies zijn weer opgeborgen in de kast tot volgend jaar.Het afschaffen van de kerstdagen omdat wij inwoners die uit andere landen naar Nederland vluchtten- ja, sorry, allochtoon mag niet meer, is uitgebreid in de eerste weken van december stuk getalked. En de NPO trok daaruit de conclusie de “kerstdagen vieren”  te veranderen in “december vieren” Lekker belangrijk allemaal, maar oke wij hebben het hier over het puikje van talkshow Nederland.


Dan heb je dus twee aanslagen en de elite talkshows gaan op vakantie. “Kerstreces”  Allemaal , ook nog.
Net als in de zomer mag de kijker het zelf uitzoeken. Maandenlang op niks af leuteren over nietszeggende onderwerpjes en als er dan echt iets gebeurd onder de “ChristmasTree duiken. Dus weer volkomen schijt hebben aan de gewone man/vrouw.
"Business as usual!"

Vuilnisman!!!!  Mogen deze enorm grote volle zakken ook mee!!!!!

Dit was T.U.I.G van der Riggel
voor Absurdistisch Magazine

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Noodbevel Dokkum om demonstraties Kortjakje

Noodbevel Dokkum om demonstraties Kortjakje In Dokkum is zaterdag een noodbevel van kracht. Die maatregel is genomen omdat de politie in...