vrijdag 23 december 2016

Wachtverzachters: niet meer eindeloos wachten..

Wachtverzachters: niet meer eindeloos wachten


Steeds meer bezorgdiensten gaan gebruik maken van GPS-tracking, zo ook Escort bureau “Hop, off the clothes”. Je kan voortaan precies zien waar de dames zijn, en dat is super prettig. Niet meer twee uur in paniek wachten of het voortijdig klaarkomen omdat je de boel moet inhouden, je ziet nu precies waar ZIJ is.Wij vroegen aan Madame Connie Vroegop-Krikke (62) directrice van Hop, off the clothes, te Termunterzijl, hoe haar ervaringen met de GPS-tracking waren.
Connie: ‘Kijk, onze beide aandachtspunten zijn altijd gericht op de cliënt .Zo heeft ons bureau het breedste assortiment aan klasse dames. Verder is , service niet alleen een marketingterm bij ons, maar staat service daadwerkelijk hoog in het vaandel bij ons. GPS-tracking is gewoon onderdeel van deze service.’  aldus Connie Vroegop-Krikke.

Hans Pottenbreeker (45) bestelt al jaren elke zondag een dame bij het bureau en is heel tevreden met de GPS-tracking. Hans:’ken ik zien waar dat wijf sich befind, weetjewel’ Dan weet je gewoon dat je nog effe tijd heb om te pisse of een crocketje te trekken hahaha.  Ik weet dan ook wanneer ik de Chinees ken belle, want die laat ik ook altijd een porsie nazi besorge.
Nee sonder dolle. Vroeguh stond ik ure foor het raam te wachte op s’on wijf, weetje. Dan had ik al een week niet genaaid dus dan wil je er wel effe overheen, toch? En as ik weet dat het nog drie uur gaat dure, ken ik de kroeg nog effe inwippen. Of de Chinees eerder late komme .Ja, scheelt toch een hoop zo’n apparaat. Het is allemaal vooruitgang hè. Zelfs in de neukindustrie hahahah.’

Dit was T.U.I.G van der Riggel
vanuit Termunterzijl

voor Absurdistisch Magazine

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Noodbevel Dokkum om demonstraties Kortjakje

Noodbevel Dokkum om demonstraties Kortjakje In Dokkum is zaterdag een noodbevel van kracht. Die maatregel is genomen omdat de politie in...